Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2013 17:26

Пісторіусу висунули звинувачення у вбивстві

Пісторіусу висунули звинувачення у вбивстві
Пісторіус застрелив подругу. Фото: reuters.com

Поліція ПАР висунула звинувачення у вбивстві шестиразовому чемпіону Паралімпійських ігор Оскару Пісторіусу. Про це повідомляє Agence France-Presse.

У ніч на 14 лютого спортсмен у своєму будинку застрелив жінку. За відомостями ЗМІ, загиблою була Рева Стенкамп, з якою Пісторіус зустрічався з листопада 2012 року. Є припущення, що вона хотіла приготувати атлетові сюрприз до дня святого Валентина. Однак Пісторіус прийняв жінку за грабіжника і вистрілив в неї чотири рази. Від отриманих ран Стенкамп померла на місці.

14 лютого Пісторіус постане перед судом, який обере для нього запобіжний захід. Прес-секретар поліції Денис Бекес (Denise Beukes) заявив, що правоохоронні органи виступають проти того, щоб спортсмена випустили під заставу. Бекес також додав, що це не перший інцидент у будинку Пісторіуса, проте жодних подробиць не повідомив.

Сайт Beeld.com повідомляє, що Пісторіус був помічений на виході з поліцейської дільниці в Преторії. Звідти він попрямував до лікарні, щоб здати аналізи, після чого буде знову поміщений під варту.

Пісторіусу в дитинстві ампутували обидві ноги, через що він пересувається на спеціальних протезах. На його рахунку шість золотих медалей Паралімпійських ігор у бігу. У 2012 році південноафриканець взяв участь в Олімпійських іграх в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Пісторіусу висунули звинувачення у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути