вівторок, 19 лютого 2013 11:42

Пісторіусу можуть дати довічний термін

Пісторіусу можуть дати довічний термін
Пісторіус може провести залишок життя за гратами. Фото: reuters.com

У вівторок поновився судовий процес над південноафриканським бігуном-ампутантом Оскаром Пісторіусом. Прокурор Преторії висунув відомому легкоатлетові обвинувачення в навмисному вбивстві його дівчини Реви Стенкамп. Це означає, що вирок може бути у вигляді довічного ув'язнення, повідомляє "Сегодня".

Прокурор Джері Нел у вівторок ще раз заявив, що Пісторіус чотири рази вистрілив в 29-річну Стенкамп через двері у ванній кімнаті у себе вдома в охоронюваному житловому комплексі в Преторії.

Трагедія сталася вранці в четвер. Імовірно, дівчина збиралася зробити Пісторіусу сюрприз на день святого Валентина, а він прийняв її за грабіжника і застрелив. Проте пізніше розкрилися деякі додаткові подробиці: у Стенкампа були травми голови, в будинку знайдена закривавлена ??біта, перший постріл нібито був зроблений в спальні і тільки три інших у ванній, де дівчина могла сховатися.

Крім того, в будинку Пістріуса були знайдені стероїди, під діями яких він міг скоїти цей злочин. Сам легкоатлет свою провину в навмисному вбивстві заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Пісторіусу можуть дати довічний термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути