Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2009 13:40

Скасували церемонію відкриття ЧС з біатлону

Скасували церемонію відкриття ЧС з біатлону

Урочиста церемонія відкриття чемпіонату світу з біатлону, який пройде з 14 по 22 лютого 2009 року в південнокорейському Пхенчхані, скасована. Причиною цього стала погана погода, повідомляє офіційний сайт телеканалу "Спорт". Температура повітря в Пхенчхані стабільно тримається на рівні вище +10 градусів за Цельсієм і йде дощ.

Під питанням також знаходиться проведення спринтерських гонок в суботу, 14 лютого. Стан траси, на якій практично немає снігу, викликає побоювання в організаторів і учасників чемпіонату. Офіційного оголошення про перенесення старту змагань поки не було.

Згідно прогнозу погоди на сайті Корейської метеорологічної адміністрації, 14 лютого температура повітря в Пхенчхані складатиме від +1 до +9 градусів за Цельсієм, а 15 лютого - від -4 до +3 градусів, повідомляє lenta.ru.

Жіноча спринтерська гонка на дистанції 7,5 кілометра повинна початися 14 лютого в 9:45 за київським часом, а чоловічий спринт на 10 кілометрів запланований на 12:15 за київським часом. Раніше тренер жіночої збірної Роман Зубрилов назвав склад команди на першу гонку чемпіонату світу. В спринті побіжать Лілія Вайгіна-Єфремова, сестри Валя і Віта Семеренко та Оксана Хвостенко, пише Федерація біатлону України.

Зараз ви читаєте новину «Скасували церемонію відкриття ЧС з біатлону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути