вівторок, 23 листопада 2021 14:01

Скандальний ексгравець збірної України продовжив контракт із московським клубом

Скандальний ексгравець збірної України продовжив контракт із московським клубом
Іван Ордець виступає за "Динамо" Москву із літа 2019 року. Фото: УАФ

Колишній захисник збірної України й донецького "Шахтаря" 29-річний Іван Ордець продовжив контракт із московським "Динамо".

Нова угода українського захисника діятиме до літа 2024 року з опцією продовження ще на рік, повідомляє сайт московської команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення в "Шахтар"? Ракицькому почали шукати новий клуб

"Мені було приємно, що клуб запропонував продовжити контракт. Хотів тут залишитися. У нас чудові вболівальники, стадіон, база, команда, тренерський штаб - мене в "Динамо" влаштовує все. Ми боремося за найвищі місця вперше за той час, що я тут. І у зв'язку з цим у мене найприємніші відчуття від перебування в прекрасному клубі", - прокоментував продовження контракту Ордець.

Іван Ордець відомий скандальними висловлюваннями, що російський чемпіонат сильніший за український, і бажанням провести матч між збірними України й Росії.

Ордець перейшов до "Динамо" влітку 2019 року. Після чого його не викликають у збірну України. За національну команду провів 12 матчів і забив один гол.

У Росії футболіст провів 64 матчі за московський клуб, забив п'ять м'ячів. Цього сезону на його рахунку 15 матчів в РПЛ. "Динамо" на другому місці в таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний ексгравець збірної України продовжив контракт із московським клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути