Ексклюзиви
неділя, 02 грудня 2012 15:58

Шиндер приніс "Таврії" перемогу над "Іллічівцем"

Шиндер приніс "Таврії" перемогу над "Іллічівцем"
Антон Шиндер забив "Іллічівцю" на 4-й хвилині ФОТО: vk.com

У Сімферополі завершилася зустріч "Таврії" та "Іллічівця" в рамках 18-го туру прем'єр-ліги, перемогу в якій відсвяткувала команда Олега Лужного. Господарі вийшли вперед вже на четвертій хвилині завдяки голу Антона Шиндера, а в середині першого тайму арбітр спершу призначив червону картку Віталію Федотову, а потім скасував своє рішення, розібравшись в епізоді і не угледівши гри рукою у штрафному, повідомляє "Чемпионат.com".

Після перерви маріупольці додали і завдали декілька небезпечних ударів по воротах "Таврії" з дальньої дистанції, проте врятувати гру не зуміли. В результаті, господарі втримали перемогу і вийшли на десяте місце турнірної таблиці, маріупольці займають дев'ятий рядок.

"У першу чергу, хочу вибачитися перед уболівальниками за невдалі результати, які були протягом сезону. Хочу подякувати гравцям за самовіддачу, після поразки з рахунком 0:5 футболісти повністю віддалися грі і виграли. Я задоволений їх грою та самовіддачею.

Ми нормально атакували, але клас гравців такий, що у нас нікому зачепитися за м'яч. Що я можу зробити? Будемо шукати. Роботи у нас непочатий край", - сказав головний тренер "Таврії" Олег Лужний в ефірі телеканалу "Футбол".

Таврія - Іллічівець 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - 4 Шиндер.

Таврія - Кахріман, Буссаїді, Єзерський, Романчук (Габовда, 88), Гуменюк, Свенссон, Любічич, Назаренко, М. Гаджиєв (Путраш, 67), Фещук (Причиненко, 90), Шиндер.

Іллічівець - Худжамов, Чижов, Іщенко, Яворський (Ємельянов, 46), Бутко, Віценець, Федотов, Окріашвілі (Ярошенко, 57), Гречишкін, Таргамадзе, Фомін (О. Мандзюк, 85).

Попередження: Яворський (31), Фещук (39), Путраш (73), Кахріман (90).

Зараз ви читаєте новину «Шиндер приніс "Таврії" перемогу над "Іллічівцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути