Ексклюзиви
вівторок, 11 травня 2010 14:36

Син екс-тренера збірної Аргентини звинуватив Марадону в змові проти батька

Син екс-тренера збірної Аргентини звинуватив Марадону в змові проти батька

Особистість Дієго Марадони продовжує магнітом притягувати до себе скандали. Цього разу резонансну заяву видав син попередника Марадони на тренерському містку збірної Аргентини Альфіо Басіле.

Басіле-молодший через Твіттер звинуватив Дієго Армандо в організації змови проти свого батька з метою зайняти його місце. За словами сина, Марадона зумів налаштувати декількох гравців, імена яких не називає, проти Басіле, щоб ті підставили тренера. Для досягнення мети Марадона навіть їздив на Олімпійські ігри в Пекін, де проводив "бесіди" з деякими гравцями. Апогеєм змови стала поразка від збірної Чилі в рамках відбору до ЧС у жовтні 2008 року, після чого Басіле пішов у відставку.

Авторитетні аргентинські ЗМІ, такі як La Nacion і Telam, зв'язалися з Басіле-молодшим, і той підтвердив, що слова належать саме йому.

"Про цю історію всі знають, але воліють мовчати", - резюмував той.

P.S. З гравців олімпійської збірної Аргентини зразка 2008 року зараз декілька мають хороші шанси поїхати до Південної Африки - Мессі, Маскерано, Ромеро, Агуеро, Гаго, Банега, Ді Марія і Лавессі.

Маскерано відразу ж з приходом Марадони став капітаном, Мессі завжди знаходився на полі, навіть коли у нього відверто гра не йшла. А ось зять Марадони Агуеро змушений задовольнятися, у кращому випадку, лавкою запасних.

Хуан Роман Рікельме, який також брав участь в Олімпіаді, працювати з Марадоною й зовсім відмовився відразу ж після його приходу. Висновки, якщо вийде, робіть самі .. .

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «Син екс-тренера збірної Аргентини звинуватив Марадону в змові проти батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути