вівторок, 04 травня 2010 11:18

Марадона і Мессі відвідають Україну

Марадона і Мессі відвідають Україну

12 жовтня збірна України в рамках підготовки до Євро-2012 на своєму полі зіграє з Аргентиною. В Україну мають приїхати тренер аргентинців Дієго Марадона і кращий футболіст світу 2009 року Ліонель Мессі.

За інформацією газети "Сегодня", за спаринг із п'ятою за титулами чемпіонів світу командою (у Аргентини їх два, Німеччини - три, Італії - чотири, Бразилії - п'ять) українська сторона заплатить $ 1,5 млн.

"В угоді з аргентинською стороною передбачено, що суперник приїде зірковим складом. Прізвища не прописані. Але ми розраховуємо на кращі імена", - сказав віце-президент Федерації футболу України (ФФУ) Володимир Лашкул.

У якому місті пройде матч з аргентинцями, ще невідомо.

"Рішення буде прийнято з урахуванням думки тренера збірної, ймовірно, після гри з голландцями в Донецьку. Важливу роль зіграє те, як пройдуть попередні домашні поєдинки збірної", - сказав В. Лашкул.

Нагадаємо, 25 травня в Харкові у підопічних Мирона Маркевича гра з Литвою, 29 травня у Львові - з Румунією, 2 червня в Осло - з Норвегією, 11 серпня на "Донбас Арені" - з Голландією.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Марадона і Мессі відвідають Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути