пʼятниця, 30 квітня 2010 10:41

На підготовку збірної України до Євро-2012 витратять 40 млн грн

На підготовку збірної України до Євро-2012 витратять 40 млн грн

Бюджет підготовки національної збірної України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року становить 40 мільйонів гривень, не враховуючи виплат зарплат і преміальних.

Про це заявив віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул.

"Одна домашня товариська гра обходиться нам у мільйон гривень. Виїзна - дорожче, близько півтора мільйона. Скажімо, підготовка стадіону в Харкові буде коштувати 100 тисяч гривень, а у Львові, мабуть, стадіон обійдеться на п" ятдесят тисяч дорожче ", - сказав Лашкул, якого цитує прес-служба ФФУ.

Лашкул повідомив, що за можливість перевірити свої сили в матчах з найсильнішими збірними світу також доводиться виплачувати своєрідний гонорар. Так, запрошення збірної Аргентини може коштувати півтора мільйона доларів, а Бразилії - два мільйони.

Нагадаємо, 17 травня збірна України в Харкові почне перший тренувальний збір під керівництвом Мирона Маркевича. Крім того, наша команда проведе три контрольні матчі: 25 травня в Харкові проти Литви, 29 травня у Львові - проти Румунії і 2 червня в Осло - проти Норвегії.

За матеріалами news.liga.net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На підготовку збірної України до Євро-2012 витратять 40 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути