Ексклюзиви
середа, 05 травня 2010 02:12

12 жовтня Україна зіграє з Аргентиною

Керівництво Федерації футболу України домовилося про товариський матч з Аргентиною — однією з найсильніших збірних світу. Поєдинок запланували провести 12 жовтня. Українське місто, яке прийме зустріч, буде визначено пізніше.

За те, щоб запросити аргентинців у гості, ФФУ заплатить $1,5 млн. Дорожчі розцінки тільки у бразильців — $2 млн. Не виключено, що п"ятиразові чемпіони світу приїдуть в Україну наступного року.

Аргентина вигравала Мундіаль двічі, 1978-го та 1986 року. На посаді наставника Дієґо Марадона — посередній тренер, але великий гравець.

У цієї команди найзірковіший склад нападаючих — Ліонель Мессі, Серхіо Аґуеро, Карлос Тевес, Дієґо Міліто. Віце-президент ФФУ Володимир Лашкул запевнив, що угода з аргентинцями передбачає наявність у складі гостей найкращих футболістів.

Із командами топ-рівня Україна ніколи не грала товариських матчів на своїй території. У реєстрі контрольних поєдинків нашої команди значаться тільки два спаринги з Англією. У травні 2000 року тодішні підопічні Валерія Лобановського програли в Лондоні 0:2, а за чотири роки команда Олега Блохіна поступилася родоначальникам футболу в Ньюкаслі — 0:3.

Зараз ви читаєте новину «12 жовтня Україна зіграє з Аргентиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути