понеділок, 26 жовтня 2009 17:54

Шевченко їздить по Києву на спортивній машині (ФОТО)

Андрій Шевченко (33 року) зовсім недавно повернувся в "Динамо", а вже купив собі неймовірно круту машину. Футболіста побачили з новинкою, коли він виходив з друзями з розкішного готелю на Михайлівській площі.

Андрій одягнений в стилі кантрі - такий собі ковбой. Родзинка образу - червона клітчаста сорочка поверх чорної водолазки. І тут цей красень-мачо, який зазвичай їздить на позашляховику Mercedes, підходить до низької спортивної машини.

Це ж Porsche Panamera Turbo - не менше $200 000, а якщо врахувати, що Шева її ще напевно тюнінгував, то і на всі $250 000 потягне. По Києву в такій же машині окрім Шеви роз"їжджають ще лише троє багатих щасливчиків. А коли футболіст газонув, відразу стало помітно потужність Porsche. Цей седан може розігнатися до 303 км/год. Але в Україні ніде ганяти на таких швидкостях, Шева.

29 серпня 2009 року Андрій підписав контракт з київським "Динамо" за схемою 2+1, і вже 31 серпня в домашній грі "Динамо" з донецьким "Металургом" дебютував і забив перший м"яч. 16 вересня Андрій зіграв перший, після повернення в "Динамо", матч в Лізі чемпіонів проти казанського "Рубіна".

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Шевченко їздить по Києву на спортивній машині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути