субота, 02 липня 2011 15:44

Шевченко сподівається принести фарт Володимиру Кличку

Шевченко сподівається принести фарт Володимиру Кличку

Нападник "Динамо" Андрій Шевченко, який відвідає боксерський поєдинок Кличко-Хей в Гамбурзі, розповів про свої очікування від цієї подорожі:

"Так вийшло, що я з "Динамо" до нового сезону, а Володя - до бою з Хеєм готувалися в Австрії. І ми з партнерами приїжджали в його тренувальний табір провідати його. Такий собі дружній візит. Яким мені здалося настрій Володі? Я за нього говорити не буду. Він все скаже сам. Чекаю його перемоги. І з великим задоволенням поїду підтримати його в Гамбурзі. Восени я був у Гамбурзі на переможному бої Віталія з Бріггсом. Сподіваюся, принесу фарт і Володі.

Це точно найцікавіший бій у році, найважливіший у кар'єрі Володі, непростий для нього, хоча у нього були суперники і сильніше. Всі ці загрози Хея не важливі. Володя - набагато вище класом. Тому все буде залежати тільки від нього, від його настрою. А я знаю, що він готовий на 100%. Бій Віталія з Бріггсом тривав всі 12 раундів. Не знаю, як буде зараз. Але мені б хотілося, щоб цього разу поєдинок швидше закінчився перемогою Володі.

А те, що я бачив тоді, в бою Віталіка... Як боксери витримують ці удари, цей ритм?! Тоді, до речі, я вперше наживо спостерігав за боксом. Неймовірні відчуття, зовсім не те, що перед телевізором", - сказав український футболіст.

Нагадаємо, що об'єднувальний поєдинок між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм, на кону в якому будуть стояти п'ять чемпіонських поясів, пройде 2 липня в Гамбурзі на стадіоні Imtech Arena.

Початок трансляції події на телеканалі "Інтер" - о 23.00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко сподівається принести фарт Володимиру Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути