четвер, 30 червня 2011 16:07

Хей поставив команду Кличків в один ряд зі штабом Гітлера

Хей поставив команду Кличків в один ряд зі штабом Гітлера

Девід Хей не втомлюється різними провокаціями розкручувати бій, заодно, мабуть, сподіваючись вивести з себе свого суперника Володимира Кличка. Нова витівка не гірше колишніх - Хей представив відео, на якому порівнює тренерський штаб Кличка зі ставкою Гітлера,

За півгодини до тренування Хей на своїй сторінці на Twitter розмістив посилання на ролик в Youtube, і підбадьорив "Приготуйтеся сміятися!". Ролик під назвою "Гітлер отримує інформацію з тренувального табору Девіда Хея" - епізод якогось фільму з фюрером, говорять німецькою, але супроводжується все субтитрами, очевидно, зробленими командою Хея.

Після напису "Рапорт Герінга" (співзвучно з Гоїнг, тренувальною базою Кличка) йдуть кадри, де Гітлер отримує доповідь від своїх офіцерів, і субтитри: "Він б'є сильніше і швидше, ніж будь-коли. Він (Хей) точно виграє брутальним нокаутом. І він привіз продукти з собою, тому отруїти його не вдасться. А ще вони зловили нас, коли ми намагалися підкупити суддів. Він збирається на нашій землі побити нашого чемпіона". І так далі.

Його витівка викликала негативну реакцію місцевих ЗМІ, а також офіційних осіб. Так, секретар Британського боксерського комітету з контролю (The British Boxing Board of Control) Роберт Сміт назвав поведінку Хея "недоречною".

"Рада вже попереджала його з приводу записів в Twitter. Минулого тижня він пожартував у Twitter, я поговорив з його командою, порадивши подумати про свою поведінку. Це було нерозумно", - зазначив він.

Сміт не виключив, що тепер до Хею буде вжито заходів дисциплінарного характеру, проте не уточнив, яких.

Поведінку британця розкритикував і промоутер Франк Уоррен. Він, зокрема, назвав боксера "недоумком".

"Цьому бою не потрібна настільки дурна реклама, щоб продати його. Це було бридко і нерозумно - Кличко не з Німеччини, він з України. Хей настільки придурок, що в це навіть важко повірити", - жорстко прокоментував вчинок британця Уоррен.

Нагадаємо, що об'єднувальний поєдинок між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм, на кону в якому будуть стояти п'ять чемпіонських поясів, пройде 2 липня в Гамбурзі на стадіоні Imtech Arena.

Зараз ви читаєте новину «Хей поставив команду Кличків в один ряд зі штабом Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути