четвер, 30 червня 2011 11:23

"Це аеробіка для вагітних" - Володимир Кличко і Хей провели відкриті тренування
6

Фото: Фото: прес-служба братів Кличків

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко назвав тренування британця Девіда Хея "аеробікою для вагітних", пише видання "Советский спорт".

2 липня в Гамбурзі на Хея чекає бій з Володимиром Кличком (молодшим братом Віталія), і 29 червня обидва боксери провели відкриті тренування.

"Те, що він показав, можна назвати" аеробіка для вагітних", - сказав Кличко-старший про Хея.

Віталій Кличко зазначив, що все тренування британець "працював" в стійці лівші, хоча всі знають, що він - правша. "Боксер Хей, може, і непоганий, але актор він ніякий", - додав Кличко-старший.

Що стосується тренування Володимира Кличка, то він провів зі своїм тренером Емануелем Стюардом три повноцінних раунди, а потім подякував присутніх глядачів і запросив їх на бій.

Поєдинок Кличко - Хей пройде 2 липня в Гамбурзі. Початок трансляції події на телеканалі "Інтер" о 23:00 за київським часом.

На кону будуть стояти приналежні українцеві титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а також титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація), що належить Хею.

Зараз ви читаєте новину «"Це аеробіка для вагітних" - Володимир Кличко і Хей провели відкриті тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути