пʼятниця, 01 липня 2011 12:22

Льюїс знає, за рахунок чого Хей може перемогти Володимира Кличка

Льюїс знає, за рахунок чого Хей може перемогти Володимира Кличка

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу британець Леннокс Льюїс заявив, що його співвітчизник Девід Хей (на фото) повинен обов'язково нокаутувати українця Володимира Кличка. За словами Льюїса, нокаут для Хея - єдиний шанс здобути перемогу, так як виграти за очками йому не дадуть судді, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Льюїс нагадав, що бій Кличко - Хей відбудеться у Німеччині, де брати Клички проводять більшість своїх поєдинків. За словами колишнього чемпіона світу, Хею доведеться битися "в чужому дворі", тому він може розраховувати лише на нокаут. "Візьми з собою своїх суддів - свої кулаки!" - Звернувся Льюїс до Хея.

Льюїс нагадав, що в березні 1999 року він бився у США з американцем Евандером Холіфілдом, і тоді судді зафіксували нічию. Це суддівське рішення вважається одним з найскандальніших в історії боксу. У листопаді 1999 року відбувся реванш Льюїс - Холіфілд, і британець отримав перемогу за очками.

В одному з останніх інтерв'ю Хей сказав, що він обов'язково нокаутує Кличка, причому це відбудеться не пізніше шостого раунду. Українець неодноразово заявляв про намір відправити суперника в нокаут у 12-му раунді, щоб до цього як слід покарати Хея.

Бій між чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація) Володимиром Кличком і чемпіоном WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Девідом Хеєм пройде 2 липня в Гамбурзі. Початок трансляції події на телеканалі "Інтер" - о 23.00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Льюїс знає, за рахунок чого Хей може перемогти Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути