понеділок, 19 жовтня 2009 12:34

Шевченко розраховує на 15-ий гол у ворота "Інтера"

Шевченко розраховує на 15-ий гол у ворота "Інтера"

Міланська "La Gazzetta dello Sport" не забула про легендарного бомбардира россо-нері, який у вівторок знову вийде на поле "Сан Сіро" - у футболці рідного "Динамо" проти ворога "Мілана" - "Інтера".

Виступаючи за "Мілан", Андрій Шевченко 14 разів засмучував воротарів нерадзуррі, тому до нього прикована особлива увага напередодні матчу Ліги чемпіонів.

"Мене чекає особливий вечір, ясно, що стадіон вболіватиме за "Інтер", але... Я завжди поважав фанатів, сподіваюся, вони так само поставляться до мене", - говорить український бомбардир.

"Мій пам"ятний гол у ворота "Інтера" трапився в півфіналі Ліги чемпіонів 2003 року, але я планую забити 15-й гол нерадзуррі вже у футболці "Динамо", він буде таким же важливим".

Розгромна перемога "Інтера" в гостях над "Дженоа" (0:5) Шеву не лякає: "Перед "Динамо" поставлено завдання виходу в плей-офф Ліги чемпіонів, ми постараємося її вирішити. У нас молода команда, але вона вміє битися на полі".

І в котре Андрій спростував особистий конфлікт з Жозе Моуріньо: "У мене не було жодних проблем з португальцем на особистому рівні, я навіть встиг виграти суд у деяких англійських газет, які намагалися спекулювати з цього приводу. Ще раз повторюю, Моуріньо добре до мене ставився".

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розраховує на 15-ий гол у ворота "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути