неділя, 18 жовтня 2009 18:20

Матч "Інтер" - "Динамо" довірили англійцям

Матч "Інтер" - "Динамо" довірили англійцям

У вівторок київське "Динамо" проведе свій черговий матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів: в рамках 3-го туру чемпіони України зіграють в Мілані з місцевим "Інтером". Як стало відомо, цей поєдинок обслуговуватиме бригада англійських арбітрів на чолі з Мартіном Аткінсоном. На лініях йому допоможуть Філіп Шарп і Девід Річардсон.

38-річний Аткінсон починав свою кар"єру як бокового арбітра, а свій перший поєдинок як головний рефері провів в 2000-му році. З 2002-го року він обслуговує поєдинки англійської прем"єр-ліги, а з 2006-го року є рефері ФІФА.

Матч за участю київського "Динамо" Аткінсон обслуговуватиме вперше. Проте в нинішньому розіграші Лізі чемпіонів це вже його друге призначення: у першому турі групового турніру англійський рефері зафіксував гостьову перемогу мадридського "Реала" над швейцарським "Цюріхом" - 5:2. Відзначимо також, що в березні цього року Аткінсон працював на звітному матчі 1/8 фіналу Кубка УЄФА "Зеніт" - "Удінезе" (1:0).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Матч "Інтер" - "Динамо" довірили англійцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути