пʼятниця, 16 жовтня 2009 13:22

Капітан "Інтера" назвав матч з "Динамо" ключовим

Капітан "Інтера" назвав матч з "Динамо" ключовим

Капітан італійського "Інтера" Хав"єр Дзанетті висловив думку, що найближча гра з київським "Динамо" стане ключовою в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, цей поєдинок відбудеться в найближчий вівторок у Мілані. "Ми чекаємо особливо активної підтримки трибун, оскільки нам потрібна перемогти, і я упевнений, що наші тіффозі команді допоможуть", - відзначив Дзанетті. Непростим стане також, на думку аргентинця, найближча зустріч в чемпіонаті проти "Дженоа": "Буде важко втримати лідерство в таблиці, але ми постараємося".

Додатковим чинником на користь Генуї стане відсутність у складі "Інтера" нападаючого Дієго Міліто. "Мені дуже шкода, що я не зможу зіграти, - відзначив бомбардир. - Але все одно відправлюся на береги Лігурії, щоб побути в компанії з друзями в місцях, де я пережив багато прекрасних миттєвостей".

В той же час дуже вірогідна поява у міланців Тіаго Мотти, який практично залікував отримане пошкодження м"язів. Не дивлячись на побоювання лікарів, бразилець згорає від нетерпіння швидше вийти на поле і сподівається зробити це вже в суботу.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Інтера" назвав матч з "Динамо" ключовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути