Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2018 15:09

Шевченко розповів про стан Ярмоленка та дав пораду Яремчуку

Шевченко розповів про стан Ярмоленка та дав пораду Яремчуку
Шевченко поділився думкою щодо гри Яремчука. Фото: Facebook

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував гру форварда національної команди Романа Яремчука, а також дав йому рекомендації, як відкрити рахунок забитим м'ячам у Лізі націй.

"Звичайно, від нього всі чекають забитих м'ячів. Йому слід заспокоїтися, і тоді голи прийдуть самі собою. Найголовніше для нас - це те, що Яремчук виконує поставлені перед ним завдання. Можливо, десь йому треба трохи підвищити свою реалізацію.

Він чудово рухається, багато працює на команду. Моменти біля Яремчука є. Хочеться, щоб з Чехією він втілив один зі своїх моментів у забитий м'яч. Знаю, що Роман давно чекає цього гола, тому бажаю йому забити переможний м'яч", - наводить слова Шевченка ТК "Футбол".

Також Шевченко розповів про стан здоров'я Андрія Ярмоленка і прийдешню гру з Чехією: "Сьогодні після тренування визначимося зі складом. У команді все добре. Ярмоленко вже кілька днів працює у загальній групі.
⠀⠀
Як ми побачили у грі Словаччина–Чехія, у чеській збірній змінилася, у першу чергу, мотивація. Ця команда стала більш агресивною та наполегливою. У поєдинку зі словаками чехи більше прагнули перемоги, у ключові моменти забили м'ячі й заслужили на звитягу. Але ми змінювати свою модель гри проти них не збираємося - наші футболісти почуваються в ній комфортно. Деякі корективи, звісно, внесемо.
⠀⠀
Сьогодні у нас буде теорія, поговоримо про це із гравцями. Ми розуміємо ціну поєдинку, тому готуємося ретельно. І ще я хотів би звернутися до уболівальників : купуйте квитки, приходьте на стадіон. Ми чекаємо на вас, потребуємо вашої підтримки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко розповів, чого чекати від матчу з Чехією

Сьогодні в Харкові на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Україна-Чехія. Початок - 21:45. Gazeta.ua проведе онлайн трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів про стан Ярмоленка та дав пораду Яремчуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути