понеділок, 25 березня 2019 09:00

Шевченко розповів про підготовку збірної України до матчу проти Люксембургу

Шевченко розповів про підготовку збірної України до матчу проти Люксембургу
Шевченко очікує важкої гри сьогодні для збірної.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відповів на питання журналістів перед відбірковим матчем на Євро-2020 проти Люксембургу. За його словами, в складі команди можливі зміни в порівнянні з першою грою.

"З вибором складу ми визначимося в день гри. Сьогодні пройде підготовче тренування, подивимося, як хлопці відновлюються. У нас є втрати — у Марлоса й Артема Кравця невеликі пошкодження, тому вони поїхали до Києва й не готуються до завтрашньої гри. Загалом команда відчуває себе нормально. Проведемо ще одне тренування в якості перевірки.

Як я вже говорив, у наступному поєдинку відбору однозначно будуть зміни у складі. Наше завдання — оптимально підійти до гри у плані фізичної форми гравців. У матчі з Португалією футболісти атаки виконали багато роботи, тому ми повинні оцінити їхній стан. Ті виконавці, які будуть у кращій готовності, завтра вийдуть на поле", — цитує тренера офіційний сайт ФФУ.

Окремо тренер розповів про майбутнього суперника команди.

"У нас завжди підвищена мотивація. Ми розуміємо, що для виходу з групи не повинні втрачати очки. Їхали з таким настроєм і до Португалії, і до Люксембургу. У завтрашньому матчі важливо домогтися перемоги. Але Люксембург — команда, яка заслуговує на повагу. Ми дивилися її матчі. За останні кілька років ця збірна досягла успіху, вона вміє грати у футбол.

Мені дуже імпонують команди, які, не дивлячись на брак якісних гравців, намагаються сповідувати комбінаційний футбол, грати креативно. Люксембург — одна з таких збірних", — додав Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півзахисник "Шахтаря" покинув розташування збірної України

Поєдинок Люксембург — Україна відбудеться 25 березня на стадіоні Жозі Бартель. Початок о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів про підготовку збірної України до матчу проти Люксембургу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути