субота, 25 липня 2009 11:36

Шевченко допоміг "Челсі" обіграти "Мілан" (ВІДЕО)

Шевченко допоміг "Челсі" обіграти "Мілан" (ВІДЕО)

В рамках турніру World Football Challenge лондонський "Челсі" з мінімальною перевагою обіграв "Мілан".

Початок матчу пройшов під акомпонування атак "Челсі". Вже на третій хвилині в гру довелося вступити Калачу - хорват відбив могутній дальній удар Белетті. Потім Дрогба з вигідної позиції не потрапив головою по м"ячу, але незабаром про цей момент усі забули, бо Дідьє потужним дальнім ударом відправив м"яч практично в дев"ятку - 1:0. Згодом небезпечну подачу дебютанта Юрія Жиркова не зміг замкнути Анелька.

До середини тайму "аристократи" трохи зменшили обороти, і у "россо-нері" з"явилися моменти. Перший з них ліквідовував Петер Чех, відбивши дальній удар Пірло. А потім прийшов час Зеедорфа - спочатку його навісний удар потрапив у поперечину, але через десять хвилин його красивий дальній удар досяг мети. Примітно, що в обох випадках Кларенса забезпечував м"ячем Роналдіньо. "Челсі" зміг відповісти ударом Жиркова, який не без зусиль ногою відбив Калач.

Друга половина також почалася вельми жваво. Спочатку Дрогба вивів на ударну позицію Ніколя Анелька, але той промазав. Відповідь же "Мілана" могла стати справжнім шедевром - Зеедорф відпасував Роналдіньо, той розвернувся на 180 градусів і шикарно п"ятою відпасував Зеедорфу, голландець з льоту пробив - трохи не влучив у дальній кут. А шкода - гол був би дуже красивим.

Команди і не думали заспокоюватися, і ось вже черговий дальній удар, цього разу Лампарда відбиває Калач, а Роналдіньо зі штрафного потрапляє в поперечину.

Та все ж "Синім" вдалося вийти вперед, причому, що приємно, не без допомоги Андрія Шевченка. Удар Шеви відбив Калач, добивання Лампарда перейняв на себе захисник, але тут як тут був Юрій Жирков - 2:1. У "Мілана" непоганий шанс врятувати матч упустив Індзагі - Чех перевів його удар на кутовій. Був момент і у "Челсі" - Шевченко непогано виклав м"яч під удар Лампарду, але той промахнувся. Отже, перемога "Челсі", причому наш форвард зіграв у ній не останню роль.

"Челсі" - "Мілан" - 2:1

"Челсі": Чех, Босингва (Хатчинсон, 90), Іванович, Тері, Е.Коул, Мікель, Жирков (Мансьєнн, 84), Беллетті, Лемпард, Анелька (Шевченко, 63), Дрогба (Пісарро, 74)

"Мілан": Калач, Оддо, Неста (Оньєву, 66), Тіаго Силва (Каладзе, 77), Дзамбротта (Янкуловські, 74), Пірло (Гаттузо, 71), Фламіні, Зеедорф (Абате, 63), Роналдіньо (Ді Дженнаро, 78), Боррьєлло (Дзигоні, 66), Пато (Індзагі, 80)

Голи: Дрогба (6), Зеедорф (37), Жирков (68)

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Шевченко допоміг "Челсі" обіграти "Мілан" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути