середа, 22 липня 2009 09:46

Матч "Челсі" - "Інтер" Шевченко провів на лаві запасних

Матч "Челсі" - "Інтер" Шевченко провів на лаві запасних

У рамках турніру World Football Challenge 2009 в США відбувся матч "Челсі" - "Інтер".

Перед початком гри на полі з"явилася відома актриса Шарліз Терон і продемонструвала футболку "Челсі" з власним прізвищем. Більше всього Шарліз надихнула на подвиги Дідьє Дрогба - він відкрив рахунок ударом із дистанції. Не обійшлося в цьому епізоді без помилки молодого словенського кіпера Сіда Белеча - удар у Дідьє вийшов підступний, але все-таки дістати його було можливо.

До кінця першого тайму "аристократи" володіли відчутною перевагою, нагадуючи, що Прем"єр-ліга (англійська) нині сильніша за Серію А. За решту першого тайму особливих моментів у підопічних Карло Анчелотті не було (їм було достатньо позиційної переваги), але "нері-адзуррі" не створили взагалі нічого.

Друга ж половина і зовсім почалася для "Інтера" плачевно - після пасу Деку рукою в своїй штрафній зіграв Бурдіссо. Пенальті чітко реалізував Лампард.

Перший момент, віддалено схожий на небезпечний, виник біля воріт "Челсі" лише на 61-ій хвилині - це молодий Сантон вистрілив здалеку - неточно. І навіть вихід важкої артилерії у вигляді Ібрагімовича і Мансіні "Інтеру" не допоміг. Правда, в Ібри був прекрасний момент для того, щоб скоротити розрив, але боснійський швед з кута воротарського вдарив украй невдало. А незабаром його ж удар зі штрафного потрапив прямо в руки голкіпера. А юний Ді Санто мало не зробив рахунок розгромним, але вдарив вище воріт з вигідної позиції. На тому і закінчили. 2:0 - впевнена перемога "Челсі". А Андрій Шевченко на поле так і не вийшов, хоча, судячи з українського прапору на трибунах, на його появу чекали.

"Челсі" - "Інтер" - 2:0

"Інтер": Белеч, Сантон, Кордоба, Бурдіссо, Ківу (Мансіні, 60), Дзанетті, Камбісассо(Крхін, 80), Обі (Міліто, 46), Вієйра, Мотта (Ібрагімович, 59), Балотеллі (Куарежма, 80)

"Челсі" :Чех (Тернбул, 64); Іванович, Карвальо (Алекс, 46), Террі, Коул (Хатчінсон, 79), Ессьєн, Обі Мікель, Калу (Анелька, 46), Малуда (Деку, 46), Лампард (Ді Санто, 88), Дрогба (Старрідж, 46)

Голи: Дрогба (11), Лампард (80, з пенальті)

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Матч "Челсі" - "Інтер" Шевченко провів на лаві запасних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути