пʼятниця, 24 липня 2009 11:55

Жирков дебютує в "Челсі" матчем з "Міланом"

Жирков дебютує в "Челсі" матчем з "Міланом"

Російський новачок "Челсі" Юрій Жирков дебютує в лондонському клубі в товариському матчі з "Міланом", який відбудеться в ніч з 24 на 25 липня в США. Жирков пропустив два матчі "Челсі" в рамках американського турне через відсутність робочої візи, але тепер отримав дозвіл на роботу в Англії.

Росіянин пропустив ігри з американським "Сієтл Саундерс" (2:0) та з італійським "Інтером" (2:0). Видання Sky News повідомляло, що Жирков не зможе зіграти ні в одному з матчів "Челсі" в рамках турне по США, але питання з отриманням робочої візи вдалося вирішити.

За словами головного тренера "Челсі" Карло Анчелотті, Жирков добре працював на тренуваннях, тому він дасть футболістові можливість зіграти з "Міланом". Матч почнеться в 03:00 за київським часом.

Як відзначає офіційний сайт "Челсі", росіянин вийде на поле в стартовому складі на позиції лівого півзахисника або лівого захисника. Анчелотті додав, що він знає, як використовувати ігрові якості футболіста.

Жирков перейшов в "Челсі" з ЦСКА, підписавши трирічний контракт з можливістю продовження договору ще на два роки. За неофіційними даними, армійський клуб отримав за гравця 18 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 21 мільйона євро).

За матерыалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Жирков дебютує в "Челсі" матчем з "Міланом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути