Ексклюзиви
пʼятниця, 24 липня 2009 16:30

"Моя англійська стала кращою" - Шевченко

"Моя англійська стала кращою" - Шевченко

Нападаючий збірної України і лондонського "Челсі" Андрій Шевченко в інтерв"ю клубному сайту розповів про головного тренера Карло Анчелотті, який перебрався на Туманний Альбіон після семи років роботи в "Мілані", а також поділився думками про майбутній сезон.

"Я в дуже хорошій формі, абсолютно все гаразд, - завірив Шевченко. - Сподіваюся, зможу допомогти команді. У нас глибокий склад, у ньому чимало класних форвардів. Проте кожен має можливість грати".

Рішення Анчелотті використовувати схему 4-4-2 підвищує шанси нападаючих на отримання регулярної ігрової практики. У "Мілані" Шевченка часто діяв на вістрі разом з Філіпо Індзагі, а безпосередньо "під ними" грав Кака. Тепер же роль плеймейкера відводиться Френку Лемпарду.

"Така філософія Карло. Ми можемо вносити зміни в грі, але зазвичай він вважає за краще діяти саме так. В Англії інший підхід, але ми багато працювали на тренуваннях, здорово провели дві зустрічі", - підкреслив Шевченко.

Сьогодні "Челсі" в рамках турне по США проведе товариський матч з "Міланом". Останній сезон українець відіграв в своєму колишньому клубі на правах оренди, а зараз разом з Анчелотті спробує перемогти його.

"Важко представити "Мілан" без Паоло Мальдіні, - відзначив Шевченко про багаторічного лідера італійського гранда. - Паоло провів фантастичну кар"єру. Він грав за "Мілан" 25 - 26 років, це просто неймовірно. Фантастична робота. Він виграв стільки титулів як капітан. Він легенда, але для кожного футболіста приходить час йти...

"У "Мілані" зараз час для серйозних змін. Пішов тренер, багато гравців. З"явилося нове покоління. Подивимося, що буде, - додав форвард. - Гадаю, в майбутньому матчі "Челсі" варто більше уваги приділяти Андреа Пірло. Він фантастичний гравець, виконує командну роботу".

На поєдинок "Челсі" і "Мілана" в Балтіморі продані всі 70 тисяч квитків. До цього "сині" збирали аншлаги на матчах в Сієтлі і Пасадені. І цей факт не вислизнув від уваги Шевченка.

"Це просто фантастика. Я приїжджав сюди багато разів, але цей - особливий. Стадіони переповненні, ти бачиш щасливих уболівальників, які приходять подивитися на великий футбол. Все здорово організовано. Мені подобається грати в Штатах. Думаю, за три - чотири останні роки відбулося велике зрушення", - висловив думку українець.

Шевченко погодився, що став краще говорити англійською: "Моя англійська стала набагато кращою. Я був в Італії і часто розмовляв зі своїми численними друзями".

По материалам "Динамо Киев от Шурика"

Зараз ви читаєте новину «"Моя англійська стала кращою" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути