Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2018 13:26

Шевченко підклав свиню молодіжній збірній України

Шевченко підклав свиню молодіжній збірній України
Матч молодіжних збірних Англії та України відбудеться у Шеффілді і розпочнеться о 20:00 за Києвом.

Молодіжна збірна України cьогодні в англійському Шеффілді проведе матч проти однолітків із Англії. Поєдинок почнеться о 20:00 за Києвом.

Особливого оптимізму перед матчем немає. Захист виглядає непереконливо. Наш тренер Олександр Головко може розраховувати тільки на двох центральних захисників – Павла Лук'янчука" із "Вереса" та Івана Зотька із іспанського "Ельче" . Лук'янчук – капітан команди, але у своїй команді він мало грає. Якщо і виходить, то на фланзі. Зотько грає тільки у третій за силою лізі Іспанії – аналог нашої другої ліги. Також не зіграє основний лівий захисник Олександр Осман. Тому потрібно буде обирати серед Василя Кравця, Олексія Гуцуляка та Євгена Чеберка, які не зіграні із партнерами та не мають подібного досвіду. Правий оборонець Валерій Лучкевич мало грає за свій клуб в Бельгії.

Головко може розраховувати тільки на двох центральних захисників

Незрозуміла взаємодія із національною збірною. На осінні матчі проти Англії, Нідерландів та Шотландії Андрій Шевченко відпускав до молодіжної збірної Олександра Зінченка, Андрія Луніна, Віктора Коваленка, Артема Беседіна та на деякі ігри Володимира Шепелєва із Миколою Матвієнком. Зараз національна збірна проводить тільки товариські матчі, до офіційних ще 5 місяців, але на допомогу " молодіжці" відправили тільки Коваленка, Луніна та Шепелєва. Хоча згаданий Матвієнко міг би посилити позицію лівого оборонця та центр захисту. Зінченко - провідний гравець середини поля.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Зінченко завжди готовий віддати гострий пас

Загалом , базовий для молодіжної збірної у цьому відборі 1996-1997 рік народження гравців, дав національній збірній Зінченка, Коваленка, Матвієнка, Циганкова, Шепелєва, Бесєдіна. Більше там особливо брати нікого. Потрібно сміливіше награвати 1998 -1999 рік народження. Зараз тільки 4-5 чоловік в "молодіжці" 1998 року народження та молодші, які зможуть грати у наступному відборі. Це талановите покоління. Тільки в київському "Динамо" в цьому сезоні в першій команді встигли зіграти Шапаренко, Алібеков, Смірний, Леднєв, Миколенко та Русін.

Наша " молодіжка" зараз веде боротьбу із збірною Нідерландів за друге місце в групі та право грати стикові матчі молодіжного Євро-2019. Лідер – Англія з п'ятьма очками переваги. Підопічні Олександра Головка, хоч і здобули однакову кількість із Нідерландами, але мають складніший календар на друге коло.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко підклав свиню молодіжній збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути