понеділок, 16 квітня 2012 20:28

Шевченко назвав своїх синів талісманами: "Динамо" перемогло "Ворсклу"
31

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" перемогло полтавську "Ворсклу" на "Олімпійському" з рахунком 3:0. Матч пройшов у суботу, 14 квітня. Голи у господарів забивали Артем Мілевський у першому таймі, Карлос Корреа та Андрій Шевченко — у другому.

Перед матчем відбулося офіційне відкриття фан-магазину та клубного музею "Динамо".

"У нас є зайвий квиток на "Ворсклу", якщо швидко зберешся, то встигнеш на матч, - говорить по телефону чоловік років 30. - У тебе ще є година, так що не марнуй часу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" розгромило "Ворсклу", Шевченко відкрив рахунок голам на "Олімпійському"

Загалом гру відвідали 28 тисяч 480 вболівальників. До речі, щоб потрапити на територію стадіону потрібно подолати два кордони — спочатку ви проходите захисний кордон з масивних металевих перегородок та людей у формі, а вже потім на вас чекають турнікети та стюарди. Так НСК намагається уникнути тисняви.

Очевидно, що вболівальники "Динамо" ще знаходяться під враженнями від скандального матчу з "Шахтарем". Про це яскраво говорили плакати розвішані на арені.

"$аксы приходят и уходят. СОВЕСТЬ не возвращается".

"Скажи-ка, Павлов, ведь не даром?" ("не даром" — у оранжево-чорних кольорах)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сьомін? На лавці ніхто не кричав, не шумів" - Мілевський

Також динамівські ультрас влаштували яскраве шоу на трибуні стадіону - зібрали за допомогою кольорових пластикових модулів величезне обличчя та напис "Злее будем".

"Ви гол сьогодні заб'єте?", - під кінець першого тайму вболівальники "Динамо" почали втрачати терпець. Почув нетерплячого фаната Артем Мілевський і відкрив рахунок у зустрічі. Нападник пропустив два попередні матчі і не зіграє в наступному через перебір жовтих карток.

"Мені здається, що гол Мілевського був забитий з офсайду. Звичайно, потрібно дивитися повтор. Але мені здалося, що положення поза грою, все-таки, було", - зізнався після матчу президент "Динамо" Ігор Суркіс.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Візьму слинявчик" - на "Олімпійському" відкрився фан-шоп "Динамо"

Поки футболісти відпочивали у роздягальні, на полі роздавали трофеї. Перший приз, футболку "Олімпійського", отримав найбільш дисциплінований вболівальник. Микита став першою людиною, яка пройшла на територію стадіону після відкриття турнікетів.

А маленька Саті поїде додому з м'ясорубкою. Дівчинка вийшла на бігові доріжки стадіону у величезному капелюсі з символікою "Динамо" і скромно сказала у мікрофон "Динамо Київ". М'ясорубка, яку вона ледве могла втримати у руках, Саті отримала за оригінальне екіпірування.

Другий тайм "Динамо" розпочало з подвійної заміни. На поле вийшли три сімки — 77-й Карлос Корреа та 7-й Андрій Шевченко. Шеву трибуни зустріли оплесками.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Блохін відкрив музей "Динамо" на "Олімпійському"

Незабаром глядачі знову аплодували нападникові. Андрій віддав гольову передачу на Корреа. Бразилець відзначився на 49-й хвилині і не забув віддячити Шеві.

Карлос став на одне коліно і почистив Шеві бутсу. Потім футболісти тепло обнялися.

А вже через чотири хвилини Андрій сам забив гол. Цей м'яч став для нападника першим на оновленому "Олімпійському". Пізніше виявилося, що Шеві допоміг талісман, навіть два.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сини Шевченка тренувалися разом з "Динамо"

У змішаній зоні футболіст з'явився не сам, а з синами — Джорданом та Крістіаном.

"Мої діти — ось мої два талісмани. Сьогодні я грав для команди, вболівальників, для своїх діток і для себе".

Поки тато роздавав інтерв'ю та автографи, хлопчики з цікавістю спостерігали за ним та людьми навколо. Додамо, що минулого тижня Джордан та Крістан були присутніми на відкритому тренуванні "Динамо" на "Олімпійському".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" проведе три матчі без Сьоміна

Під кінець матчу вболівальники "Ворскли" додали трохи спецефектів. Полтавчани запалили файєри і трохи задиміли арену.

Після фінального свистка, який зафіксував перемогу киян — 3:0, на поле вибігли кілька вболівальників "Динамо". Фанати не проявляли агресії. Схоже, їм просто хотілося поспілкуватися з футболістами чи отримати від них футболки. Порушників досить швидко запримітили стюарди і потягнули за межі поля.

Нагадаємо, що кияни провели матч без головного тренера Юрія Сьоміна. Наставника дискваліфікували на три поєдинки. Залишилось ще два.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко назвав своїх синів талісманами: "Динамо" перемогло "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути