субота, 19 вересня 2009 12:24

Серія А. Анонс матчів 4-го туру

Серія А. Анонс матчів 4-го туру

"Ювентус", "Дженоа" і "Сампдорія" - три команди, які мають стовідсотковий показник набраних очок після трьох турів, постараються продовжити свою переможну серію. "Ювентус" вдома приймає "Ліворно", "Дженоа" відправиться до Верони в гості до "К"єво", "Сампдорія" на своєму стадіоні постарається справитися з "Сієною".

"Ювентус" проводить матч після непростого поєдинку проти "Бордо" в Лізі чемпіонів, а також поганих новин від клубної медслужби. Фабіо Каннаваро вилетів на три тижні. Під питанням участь в грі Дієго, який пропустив поєдинок з "Бордо" і поки не займається в загальній групі. Проте, півзахисник "Старої Синьйори" Клаудіо Маркізіо вважає, що і без провідних гравців команда достатньо сильна, щоб здобути четверту перемогу.

"Наша команда достатньо сильна, щоб конкурувати на всіх фронтах. Проти "Мілана" в попередньому турі "Ліворно" грав дуже добре і добився доброго результату. Але ми не повинні з ними втрачати очки. Минулого року ми дуже багато розгубили у виїзних поєдинках з маленькими командами. Не можна цього знову допустити. На цій стадії сезону дуже важливо вигравати всі матчі", - вважає 23-річний вихованець "Ювентуса".

"Дженоа", яка тримається в групі лідерів, пристосовується до життя без Дієго Міліто і Тьяго Мотти. Новачки Ернан Креспо і Серхіо Флоккарі поки непогано замінили Міліто, який в минулому сезоні 24 голами допоміг Генуї через 17 років пробитися до Європи. Після від"їзду Мотту в центрі поля повинен замінити Хуссін Кхаря.

Атаку "Сампдорії" цього сезону очолює Антоніо Кассано. Колишній гравець "Роми" і "Реала" найняв особистого тренера, внаслідок чого значно додав фізично. Його напарником по лінії атаки, схоже, буде Джампаоло Пацціні. Проте, тренер збірної Італії Марчелло Ліппі наполегливо продовжує ігнорувати Кассано. У перших трьох матчах форвард "Сампдорії" забив два м"ячі.

"Антоніо на один крок попереду решти. Я ніколи не бачив футболіста подібного йому. У "Сампдорії" дружня і спокійна атмосфера, яка дозволяє демонструвати всі кращі якості", - вважає півзахисник "Сампдорії" Даніеле Манніні.

У решті матчів 4-го туру Серії А "Наполі" приймає "Удінезе", "Барі" - "Аталанту", а "Мілан" - "Болонью". Чемпіон "Інтер" зіграє на виїзді з "Кальярі". Після невдачі в Лізі Європи "Лаціо" їде в гості до "Катанньї", "Парма" чекає "Палермо". У недільному матчі на римському Олімпійському стадіоні "Рома" зустрінеться з "Фіорентиною".

Субота:

19:00 "Наполі" - "Удінезе"

21:45 "Ювентус" - "Ліворно"

Неділя:

16:00 "Мілан" - "Болонья"

16:00 "Барі" - "Аталанта"

16:00 "Кальярі" - "Інтер"

16:00 "Катань" - "Лаціо"

16:00 "К"єво" - "Дженоа"

16:00 "Парма" - "Палермо"

16:00 "Сампдорія" - "Сієна"

21:45 "Рома" - "Фіорентина"

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Серія А. Анонс матчів 4-го туру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути