пʼятниця, 18 вересня 2009 16:59

Гра Роналдіньо розчарувала Берлусконі

Гра Роналдіньо розчарувала Берлусконі

Власник італійського футбольного клубу "Мілан" Сільвіо Берлусконі залишився вкрай незадоволений грою, яку на початку сезону-2009/10 показав бразильський півзахисник Роналдіньо. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на італійські ЗМІ. Берлусконі обурило відношення гравця до справи.

У чемпіонаті Італії сезону-2009/10 Роналдіньо провів три матчі і не забив жодного гола. 12 вересня в матчі з "Ліворно" (0:0) гра Роналдіньо викликала незадоволення тренера "Мілана" Леонардо, який замінив півзахисника на 56-ій хвилині, а на наступну зустріч - матч Ліги чемпіонів з "Марселем" 15 вересня (2:1) - не поставив Роналдіньо в склад.

Перед початком сезону керівництво "Мілана" розраховувало, що Роналдіньо зможе стати лідером команди, ослабленої після переходу півзахисника Кака в мадридський "Реал".

За даними Sky Sport Italia, конфлікту між Роналдіньо і тренером "Мілана" немає, і Леонардо дасть гравцеві шанс проявити себе в найближчому матчі чемпіонату Італії проти "Болоньї.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гра Роналдіньо розчарувала Берлусконі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути