пʼятниця, 18 вересня 2009 12:47

Дель П"єро подарував Федереру бутси, які "не пахнуть" (ФОТО)

Автор: Corriere dello Sport.
 

Швейцарський тенісист Роджер Федерер залишив на час думки про підготовку до матчу за збірну в Кубку Девіса проти італійців і зустрівся з одним з найвідоміших футболістів світу Алессандро Дель П"єро. Про це повідомляє офіційний сайт Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР).

Гравець туринського "Ювентуса", який прибув на зустріч з першою ракеткою світу в компанії дружини Соні і брата Стефано, подарував Федереру дві футболки. Одна з них - ігрова майка "Ювентуса" з номером 10 і прізвищем Дель П"єро, на якій її володар поставив автограф, а друга - золотого кольору з номером 1 на спині і написом Roger. Дель П"єро також запропонував тенісистові ще пару своїх бутс з реплікою "вони не пахнуть", але прийняв Федерер презент чи ні, невідомо.

"Я стежу за кар"єрою Роджера довгі роки і просто обожнюю його гру", - розповів 34-річний Алессандро Дель П"єро, який сам не проти взяти в руки ракетку або із задоволенням подивитися на гру інших з трибуни.

Нагадаємо, Федерер приїхав до Італії у складі збірної Швейцарії на матч плей-офф Кубка Девіса, який пройде в Генуї 18-20 вересня. Вже в п"ятницю Федерер вийде на корт: його матч проти Сімоне Болеллі стоїть другим у програмі стартового дня.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Дель П"єро подарував Федереру бутси, які "не пахнуть" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути