вівторок, 27 березня 2012 18:09

Сергій Куніцин став генеральним директором "Таврії"

Сергій Куніцин став генеральним директором "Таврії"
Сергій Куніцин обіймав посаду почесного президента "Таврії" з 2005 року ФОТО: sevnews.infо

У складі керівництва товариства з обмеженою відповідальністю Спортивний клуб "Таврія" відбулися зміни. Почесним президентом клубу призначено голову Ради міністрів АР Крим Анатолія Могильова. Таке рішення було прийнято на зборах учасників ТОВ СК "Таврія", які відбулися 27 березня в Києві.

Сергій Куніцин, який займав посаду почесного президента "Таврії" з 2005 року, призначений генеральним директором клубу.

Виконавчим директором клубу став Юрій Васюков, який раніше виконував обов'язки генерального директора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селюк і Куніцин перенесли війну у віртуальний простір

Новий почесний президент СК "Таврія" Анатолій Могильов зазначив, що це призначення для нього велика честь, і він буде робити все для розвитку клубу.

"Я розумію всю відповідальність цього призначення. Для мене важливо, що воно відбулося в той момент, коли команда показує гарні результати, і що в клубі продовжують працювати люди, з діяльністю яких пов'язані ці успіхи. Я хочу подякувати Сергію Куніцину за хорошу роботу і досягнення клубу.

Я вірю, що разом ми зможемо досягти більшого. - сказав Анатолій Могильов. - Наше завдання закріпити успіхи "Таврії" в українському чемпіонаті і прагнути до участі клубу в європейських кубках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Селюк офіційно став віце-президентом "Таврії"

Генеральний директор СК "Таврія" Сергій Куніцин пояснив, що в даний час команда досягла певних успіхів, і сьогодні настає новий етап, який вимагає серйозних рішень з реконструкції стадіону, навчально-тренувальної бази і створення дитячої футбольної академії.

"Ми розраховуємо на продуктивну співпрацю клубу та уряду Криму. Це спонукало нас зробити пропозицію прем'єр-міністру АР Крим Анатолію Могильову стати почесним президентом клубу. Я впевнений, що це буде конструктивна робота на благо СК "Таврія". Це призначення посилить клуб".

Сергій Куніцин також заявив про те, що, працюючи на посаді генерального директора "Таврії", він зможе більше часу приділяти команді і приймати реальну участь в її розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Куніцин став генеральним директором "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути