субота, 04 липня 2009 18:29

Серена Вільямс перемогла старшу сестру у фіналі Вімблдону

Серена Вільямс перемогла старшу сестру у фіналі Вімблдону

Американська тенісистка Серена Вільямс у фіналі Вімблдону обіграла свою сестру Венус і втретє у своїй кар"єрі стала переможцем цього турніру. Матч закінчився з рахунком 7:6, 6:2.

У першому сеті суперниці не віддали один одному жодного гейму на своїй подачі, тому їм довелося грати тай-брейк. Спочатку він йшов рівно, але потім Венус допустила декілька помилок і у результаті програла 4:7.

У другому сеті рівна боротьба йшла до рахунку 3:2 на користь Серени, проте потім вона змогла взяти подачу суперниці, і рахунок став 4:2. Після цього Серена "під нуль" взяла свою подачу, а потім і довела рахунок до 6:2.

Нагадаємо, що Венус вигравала Вімблдон цілих п"ять разів: у 2000-му, 2001-му, 2005-му, 2007-му і 2008-му роках. Серена не знала рівних на цьому турнірі у 2002-му і 2003 роках.

Нагадаємо, що у півфіналі Серена Вільямс обіграла російську тенісистку Олену Дємєнтьєву, а Венус розгромила ще одну представницю Росії - Дінару Сафіну.

Завтра, 4 липня на Вімблдоні відбудеться чоловічий фінал, де американець Енді Роддік зустрінеться з швейцарцем Роже Федерером.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс перемогла старшу сестру у фіналі Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути