середа, 01 липня 2009 15:56

На Вімблдоні у Радванської вкрали зламану ракетку і шкарпетки

На Вімблдоні у Радванської вкрали зламану ракетку і шкарпетки

Польську тенісистку Агнешку Радванську обікрали перед матчем 1/4 фіналу Вімблдону з американкою Венус Вільямс. Про це Радванська розповіла в інтерв"ю польському виданню Przeglad Sportowy. За словами спортсменки, злодії розкрили її шафку в роздягальні і дістали звідти все, що там знаходилося.

Радванська сказала, що її цінні речі не пропали. За словами польської тенісистки, злодії дістали з її шафки зламану ракетку, білизну, шкарпетки і бейджик, який служить пропуском на корт. Спортсменка повідомила, що з шафки вкрали навіть сміття.

Тенісистка сказала, що не знає, хто вкрав її речі. За словами Радванськой, шафки в роздягальні не закриваються, але входити туди мають право тільки тенісистки, які пройшли як мінімум в 1/8 фіналу, а також попередні переможці Вімблдону.

Спортсменка додала, що її вже вдруге обікрали на турнірі серії "Великого шолома". За словами Радванськой, на Відкритому чемпіонаті США (US Open) у неї вкрали плеєр iРod.

В 1/4 фіналу Вімблдону Радванська поступилася старшій з сестер Вільямс у двох сетах. Підсумковий рахунок матчу - 6:1, 6:2 на користь американської тенісистки. У півфіналі Венус Вільямс зіграє з Дінарою Сафіною, а Серена Вільямс зустрінеться з Оленою Дємєнтьєвою.

За словами Радваньської, найбільш вірогідний фінал, в якому зіграють сестри Вільямс, проте польській тенісистці важко сказати, хто з них, на її думку, виграє турнір.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «На Вімблдоні у Радванської вкрали зламану ракетку і шкарпетки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути