вівторок, 30 червня 2009 10:07

Сафіна ввійшла в історію Вімблдону

Сафіна ввійшла в історію Вімблдону

Перша ракетка світу, росіянка Дінара Сафіна стала першою в історії Вімблдону тенісисткою, яка виграла на Центральному корті при закритому даху.

У матчі 1/8 фіналу Сафіна здобула перемогу в трьох сетах над француженкою Амелі Моресмо - 4:6, 6:3, 6:4 і вийшла в чвертьфінал, де тепер зустрінеться з німкенею Сабін Лісицькі.

Закрити дах під час матчу Сафіна - Моресмо оргкомітет спонукав проливний дощ, який розпочався, коли тенісистки грали другий сет. Гра була зупинена в 16:35 за місцевим часом і відновлена в 17:19, повідомляє АР.

Не дивлячись на те, що ближче до кінця матчу опади припинилися, прозорий дах залишився над головами тенісистів до кінця ігрового дня.

"Мене потішило те, що я показала свій найкращий теніс, а не перемогла "на зубах". Хоча в цьому є заслуга Амелі - вона змусила мене грати краще, - заявила російська тенісистка на прес-конференції.

З приводу даху можу сказати лише те, що під нею краще відчуваєш присутність глядачів, всю цю атмосферу матчу. До речі, глядачі хотіли, щоб дах закрили. Отже їх бажання збулося.

Я не скажу, що після того, як все це було виконано, в моїй грі щось змінилося. Принаймні, я не відчула якихось проблем у зв"язку із закриттям даху. Мені не довелося до чогось пристосовуватися. Все було досить зручно", - заявила Сафіна.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Сафіна ввійшла в історію Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути