пʼятниця, 15 листопада 2019 20:11

Сербію розгромили у "щасливому" місті

Сербію розгромили у "щасливому" місті
Серби кажуть, що червнева поразка вразила їх у саме серце Фото Рейтер

17 листопада в Бєлграді збірна України зіграє останній поєдинок відбору проти збірної Сербії. Згадуємо першу гру між суперниками.

7 червня у Львові збірна України приймала одного з фаворитів своєї групи – збірну Сербії. Підопічні Младена Крстаїча прибули до столиці Галичини, зігравши одну гру й маючи один заліковий бал після нічиї в гостях із Португалією – 1:1.

Сербія мала серію із восьми матчів без поразок і сподівалася продовжити її.

Спочатку здавалося, що так і буде. Форвард Прійович мав два стовідсоткових моменти, але в одному не влучив у ворота П'ятова, а в другому удар нападника заблокував Віталій Миколенко.

Після цього настало повне домінування збірної України. На 26 хвилині Караваєв вільно отримав м'яч на фланзі, подивився і віддав точно на Циганкова, що набігав. Віктор пробив у дальній нижній кут – 1:0.

А в наступній атаці Україна подвоїла перевагу. Яремчук відібрав у центрі поля м'яч, віддав його на хід Циганкову, а Віктор ідеально пробив з-за меж карного майданчика – впритирку зі штангою на недосяжній для воротаря висоті – 2:0.

Серби "попливли", але до перерви ще якось трималися. А після відновлення гри вже перша атака українців призвела до третього голу. Матвієнко знайшов між лініями Малиновського, той віддав на фланг Коноплянці, а Євген своїм фірмовим ударом зробив рахунок – 3:0.

Україна могла знову вистрелити дублем, але на 48 хвилині Циганков банально не влучив по м'ячу після ідеального пасу від Коноплянки.

Втім четвертий гол був справою часу. Караваєв знову вільно пройшов флангом, прострелив на Яремчука, а Роман ідеально замкнув простріл – 4:0.

Крапку у грі поставив Коноплянка. Він знову повторив фокус зі зміщенням і ударом у протилежний кут, до якого виявився не готовий воротар гостей Дмитрович – 5:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "0:5 від України горить у наших серцях" – форвард російського клубу

Після такої поразки керівники сербського футболу відправили у відставку тренера Крстаїча. Замість нього збірну очолив Тумбакович.Натомість Україна знову здобула перемогу в "щасливому" для збірної Львові.

Зараз ви читаєте новину «Сербію розгромили у "щасливому" місті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути