четвер, 31 травня 2012 13:28

Селезньов повертається до "Дніпра" - ЗМІ

Селезньов повертається до "Дніпра" - ЗМІ
Євген Селезньов оповістив усіх про повернення в "Дніпро"? Фото: blik.ua

Форвард "Шахтаря" і збірної України Євген Селезньов повертається до "Дніпра", за який він виступав до переходу в донецький клуб. Про це в четвер, 31 травня, повідомив ряд вітчизняних ЗМІ.

Користувач під ніком "Селезнев Евгений" напередодні вночі зареєструвався у сервісі коротких повідомлень Twitter. У листуванні з відомим українським футболістом Дмитром Парфьоновим нібито форвард написав, що справи у нього зараз в порядку, а потім додав: "Щас назад в днепр иду!".

З цього українські ЗМІ зробили висновок, що Селезньов повертається в дніпропетровський клуб. Нагадаємо, в "Шахтар" форвард перейшов влітку 2011 року. За підсумками сезону Селезньов став кращим бомбардиром Прем'єр-ліги з 14-ма голами, проте не зміг закріпитися в основному складі.

До того ж Гірники днями придбали форвард "Металіста" Марко Девіча. Після цього ряд ЗМІ повідомив, що Селезньов може перейти в "Дніпро", проте сам гравець спростував таку інформацію.

Варто зазначити, що форвард вже вдруге може перейти в дніпропетровський клуб. Справа в тому, що "Дніпро" в 2009 році купив Селезньова у того ж "Шахтаря".

Варто відзначити, що ніякого офіційного підтвердження даної інформації поки немає.

Зараз ви читаєте новину «Селезньов повертається до "Дніпра" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути