вівторок, 07 жовтня 2008 17:45

Збірна Італії втратила Буффона і Каморанезі

Два футболісти туринського "Ювентуса" і збірної Італії - воротар Джанлуїджі Буффон і півзахисник Мауро Каморанезі - пропустять зустрічі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Болгарією і Чорногорією. Обидва гравці не зможуть взяти участь в матчах через травми.

Головний тренер італійців Марчелло Ліппі замість Буффона викликав в збірну голкіпера "Сієни" Джанлуку Курчі. Викликати кого-небудь на заміну Каморанезі Ліппі не став.

За словами Ліппі, місце в рядах збірної займе Марко Амелія з "Палермо". Хто вийде в основному складі на позицію Каморанезі, наставник не уточнив.

Буффон через травму ноги вибув приблизно на місяць. Таким чином, 21 жовтня воротар пропустить матч "Ювентуса" в Лізі чемпіонів з мадридським "Реалом".

Відновлення Каморанезі займе два-три тижні. Швидше за все, він також не зіграє з "Реалом".

Італія зіграє із збірною Болгарії в Софії в суботу, 11 жовтня. Матч з Чорногорією італійці проведуть на своєму полі в місті Лечче 15 жовтня. Перед цими зустрічами збірна Італії позбулася через травми ряду гравців.

Окрім Буффона і Каморанезі, найближчі матчі національної команди пропустять захисники Фабіо Гроссо і Нікола Легроттальє, а також форвард Вінченцо Яквінта.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Італії втратила Буффона і Каморанезі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути