Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 12:13

Шарапова підтримала заявку Сочі на проведення Олімпіади-2014

 

Знаменита російська тенісистка Марія Шарапова, 20 років, підтримала заявку Сочі на проведення зимової Олімпіади у 2014 році, на яку також претендують австрійські Зальцбург і південнокорейський Пьончанг, повідомляє www.sports.ru.

- Саме у Сочі я закохалася в теніс, чотирилітньою дівчинкою спостерігаючи за батьком, що грав на місцевих кортах. Я з величезною радістю підтримую заявку Сочі на проведення зимових Олімпійських і Параолімпійських ігор 2014 року. Вони залишать безпрецедентну спадщину Росії і олімпійському руху в соціальній сфері, в спорті і в екології. Зміни, які "Сочі-2014" принесе в цей регіон, включаючи будівництво сучасних тренувальних баз для зимових видів спорту, означають, що підліткам більше не доведеться виїжджати в інший кінець світу, щоб реалізувати свій потенціал, - резюмувала Шарапова.

Нагадаємо, що заявку "Сочі-2014" підтримують багато видатних спортсменів. У їх числі – володарка титулу "Laureus Sports Awards", олімпійська чемпіонка в стрибках з жердиною Олена Ісинбаєва; олімпійські чемпіони у фігурному катанні Євген Плющенко, Тетьяна Навка, Роман Костомаров, Тетьяна Тотьмяніна і Максим Маринін; член Міжнародного олімпійського комітету і чотирикратний олімпійський чемпіон в плаванні Олександр Попов; олімпійська чемпіонка в ковзанярському спорті Світлана Журова; найбільш титулована російська фігуристка в історії Ірина Слуцька;олімпійський чемпіон, тенісист Євген Кафельников; призер зимових і літніх Паралімпійськіх ігор Михайло Терентьев; володарі "Кубка Девіса" з тенісу Микола Давиденко, Марат Сафін, Дмитро Турсунов, Михайло Южний та Євген Корольов.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова підтримала заявку Сочі на проведення Олімпіади-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути