середа, 02 липня 2008 13:43

Шарапова перевтілилася в гімнастку, а Серена Вільямс - у фігуристку (ФОТО)
6

Марія Шарапова
Рафаель Надаль
Серена Вільямс
Ана Івановіч
Роджер Федерер

Міжнародна федерація тенісу (ITF) випустила офіційну книгу, присвячену тенісному турніру Олімпійських ігор у Пекіні.

Основою 140-сторінкового фоліанта стала спеціально проведена фотосесія за участю 44 відомих тенісистів і тенісисток, які з"явилися перед фотокамерами у вигляді спортсменів різних олімпійських дисциплін.

Росіянка Марія Шарапова вибрала образ художньої гімнастки, швейцарець Роджер Федерер - екіпіровку фехтувальника, сербка Ана Івановіч віддала перевагу наряду пляжної волейболістки, її співвітчизник Новак Джоковіч - гірськолижника, а іспанець Рафаель Надаль заради такого випадку на якийсь час перетворився на футболіста. Американка Серена Вільямс зображена в цій книзі як фігуристка, а олімпійські чемпіони з Чилі Ніколас Массу і Фернандо Гонсалес зобразили марафонців на вулицях Сантьяго.

- Я впевнений, що книга чудово показує, як тенісисти пишаються можливістю представляти свою країну на Іграх і наскільки велику роль Олімпіада грає в їх житті, - говорить Річчі Бітті. - Ми, зі свого боку, також спостерігаємо збільшення інтересу не тільки до олімпійського тенісного турніру, але і до тенісу в цілому, з тих пір, як наш вид спорту повернувся в програму Олімпійських ігор у 1988 році.

РИА "Новости"

Фото: ITF

Зараз ви читаєте новину «Шарапова перевтілилася в гімнастку, а Серена Вільямс - у фігуристку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути