понеділок, 23 жовтня 2017 20:20

"Шанси "Шахтаря" на плей-оф Ліги чемпіонів - 51%" - Нагорняк

"Шанси "Шахтаря" на плей-оф Ліги чемпіонів - 51%" - Нагорняк
Сергій Нагорняк розповів, як "Шахтареві" зіграти з "Фейєноордом" в Харкові

Колишній тренер "Дніпра", а нині футбольний експерт і коментатор Сергій Нагорняк прокоментував майбутній домашній матч "Шахтаря" в Лізі чемпіонів проти "Фейєноорда".

Нагорняк коментував недільний матч "Динамо" і "Шахтаря" в чемпіонаті України - 0:0.

"В якійсь мірі "Шахтар" і акумулював сили на "Фейєноорд" у грі з "Динамо". Але можу сказати точно, що "гірники" не лізли зі шкіри геть, щоб перемогти. В принципі, гра так складалася, що хто б перший забив, той би і виграв. Не скажу, що "Шахтар" економив сили під "Фейєноорд". Я навіть не уявляю, як це може бути. Якби Фонсека сильно змінив склад, то мало б сенс про це говорити. А так, вийшов основний склад. Але гравці зробили не все для того, щоб обігравати "Динамо".

Після трьох турів Ліги чемпіонів у "Шахтаря" дві перемоги і команда займає друге місце в групі.

"Згадайте, коли "Шахтар" набирав шість очок в стартових двох турах і потім не виходив з групи. Тут дуже багато буде залежати не тільки від "Шахтаря". Потрібно обігравати "Фейєноорд", щоб мати шанси на вихід з групи. Гравці "Шахтаря" вже звикли до стресу і відповідальності. У кожній грі їм потрібна перемога. Не думаю, що якийсь тиск буде зараз. Ще залишається три гри.

За підсумками всього першого кола ймовірність виходу "Шахтаря" в плей-оф ЛЧ становить 51%. Футбол - це така штука, де все може скластися абсолютно непередбачувано. Зараз важливо, як зіграють "Наполі" і "Манчестер Сіті". Якщо італійці переможуть, то у "Шахтаря" не буде вибору, окрім як перемагати "Наполі" і "Манчестер Сіті". Або хоча б не програти британцям. Потрібно не дивитися на інших, а просто обіграти "Фейєноорд" в Харкові.

"Шахтар" з перших хвилин почне тиснути. "Гірникам" потрібно не дати "Фейеноорду" відчути впевненість того, що вони можуть атакувати. Проти "Ман Сіті" в перші 20 хвилин донецький клуб грав дуже добре. Потім позначилося те, що не витримали темп і виконавська майстерність "Сіті" взяла гору. Тепер же ситуація зворотна - "Шахтар" тепер на місці "Ман Сіті", а "Фейєноорд" - на місці "Шахтаря". Індивідуальна якість футболістів "Шахтаря" вища, ніж у "Фейєноорда". Але недооцінювати ні в якому разі не можна. Думаю, що "Шахтар" переможе", - говорить Нагорняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зіграли єврокубкові суперники українських команд у національних чемпіонатах

Матч "Шахтар" - "Фейєноорд" пройде в Харкові 1 листопада. На гру вже продано більше 10 000 квитків. Початок гри о 21.45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Шанси "Шахтаря" на плей-оф Ліги чемпіонів - 51%" - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути