Ексклюзиви
вівторок, 20 травня 2008 10:02

Сампрас підштовхнув дворазового переможця Вімблдону повернутися на корт

Дворазовий переможець Вімблдону Стефан Едберг оголосив про намір повернутися у змагальний теніс і взяти участь у двох турнірах для ветеранів.

За словами 42-річного шведа, знову взяти участь у змаганнях його підштовхнув приклад Піта Сампраса. Американець раніше оголосив про те, що зіграє цього року в двох турнірах (Сан-Паулу в червні і в Лондоні у грудні). Едберг має намір позмагатися з Сампрасом у Лондоні в "Турі чемпіонів", а також вийти на корт у Парижі у вересні.

- Я завершив виступи в АТР турі 12 років тому, і з тих пір мене не раз просили знов узяти ракетку в руки. Цього разу я відповів "так". Мені цікаво буде зіграти проти деяких моїх старих суперників, - наводить слова Едберга РИА "Новости".

Історія особистих матчів Сампраса і Едберга на турнірах Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР) налічує 14 зустрічей, з рахунком 8-6 попереду швед. За словами Сампраса, він давно чекав нагоди знову позмагатися з Едбергом.

Зараз ви читаєте новину «Сампрас підштовхнув дворазового переможця Вімблдону повернутися на корт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути