четвер, 08 жовтня 2009 10:40

Самарські "Крилья Совєтов" залишились без свого наставника

Самарські "Крилья Совєтов" залишились без свого наставника

Головний тренер футбольного клубу "Крилья Совєтов" із Самари Леонід Слуцький подав у відставку, пише видання "Спорт-Экспресс". Наставник заявив про своє рішення залишити команду в середу, 7 жовтня, на нараді за участю генерального директора "Крильєв" Юрія Макєєва. Офіційного підтвердження ця інформація не отримала.

За даними "Спорт-Экспресса", футболістам "Крильєв Совєтов" оголосять про відставку Слуцького в п"ятницю, 9 жовтня. Цього дня гравці зберуться після коротких канікул, пов"язаних з перервою в чемпіонаті Росії.

Вперше в сезоні-2009 інформація про відставку Слуцького з"явилася в середині червня: тоді про це написала газета "Комсомольская правда - Самара". За даними видання, Слуцький хотів піти з команди після виїзної поразки від "Терека" з рахунком 2:3. Багато російських ЗМІ писали тоді, що в цьому матчі була відсутня спортивна боротьба.

За інформацією газети "Спорт-Экспресс", вдруге Слуцький спробував піти з "Крилтєв" в середині серпня. Перед матчем з "Хімкамі" він оголосив гравцям, що ця гра стане для нього останньою. "Крилья Совєтов" перемогли з рахунком 3:1, а потім футболісти вмовили Слуцкого залишитися в команді.

38-річний Леонід Слуцький очолив "Крилья Совєтов" у грудні 2007 року. У чемпіонаті Росії 2008 року самарці зайняли шосте місце, але в першості прем"єр-ліги 2009 року займають лише десяту позицію.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Самарські "Крилья Совєтов" залишились без свого наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути