Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2009 12:18

Шакіл О"Ніл вивчатиме кун-фу в Шаолінському монастирі

Шакіл О"Ніл вивчатиме кун-фу в Шаолінському монастирі

Один з найвідоміших гравців НБА Шакіл О"Ніл сказав, що планує застосувати свої навики кун-фу на баскетбольному майданчику. Цю заяву спортсмен зробив під час візиту в Шаолінський монастир.

О"Ніл розповів, що він багато раз бачив, як шаоліньські майстри демонструють свої вміння по телевізору, і давно хотів дізнатися, чи є трюки, виконані майстрами, справжніми. Після відвідин монастиря баскетболіст переконався, що кун-фу виглядає саме так, як він бачив по телевізору.

37-річний О"Ніл вже декілька років займається бойовими мистецтвами. Спортсмен заявив, що після закінчення баскетбольної кар"єри він відправиться в Шаолінський монастир і там вивчатиме кун-фу протягом року.

Велику частину своєї баскетбольної кар"єри О"Ніл провів у "Лос-Анджелеса Лейкерс", за який центровий виступав з 1996 по 2004 роки. Після "Лейкерс" О"Ніл також виступав за "Майамі Хіт" і "Фінікс Санс". У липні 2009 року О"Ніл перейшов у "Клівленд Кавальєрс".

За матеріалами Лента, AFP

Зараз ви читаєте новину «Шакіл О"Ніл вивчатиме кун-фу в Шаолінському монастирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути