четвер, 25 червня 2009 14:43

37-річний Шакіл О"Ніл став гравцем "Клівленда"

37-річний Шакіл О"Ніл став гравцем "Клівленда"

Один з найвідоміших баскетболістів НБА Шакіл О"Ніл перейде з клубу "Фінікс Санс" до "Клівленд Кавальєрс", за який виступає "найцінніший гравець" (MVP) регулярного чемпіонату, - 2008/09 Леброн Джеймс. "Фінікс" і "Клівленд" вже домовилися про обмін О"Ніла, а офіційно про це оголосили 25 червня, повідомляє сайт американського телеканалу ESPN.

В рамках операції з "Клівленда" у "Фінікс" перейдуть форвард Бен Уоллес і захисник Саша Павлович. За непідтвердженою інформацією, "Санс" отримає також право вибору в другому раунді драфту новачків 2009 року і 500 тисяч доларів.

37-річний Шакіл О"Ніл перейшов у "Фінікс" у лютому 2008 року з "Майамі Хіт". У минулому сезоні "Санс" програв в першому раунді плей-офф, а в сезоні-2008/09 не зумів вийти в плей-офф.

О"ніл в минулому сезоні в середньому за гру набирав 17,8 очка і робив 8,4 підбирань. Він в 15-й раз взяв участь в матчі всіх зірок НБА і був визнаний "найціннішим гравцем" (MVP) цієї зустрічі разом із захисником "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Брайантом.

О"Ніл чотири рази ставав чемпіоном НБА - три рази з "Лейкерс" і один раз з "Маямі". Довгий час його називали "найбільш домінуючим центровим" у баскетболі.

За матерыалами Лента

Зараз ви читаєте новину «37-річний Шакіл О"Ніл став гравцем "Клівленда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути