Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 13:08

"Шахтар" спробує грюкнути дверима у матчі з "Барселоною"

"Шахтар" спробує грюкнути дверима у матчі з "Барселоною"

Один із лідерів донецького "Шахтаря" Разван Рац не зіграє з "Барселоною" через перебір жовтих карток. За день до матчу захисник тренувався разом з усіма.

"Як вболіватиму за команду? Ще не знаю. Можливо, спробую підтримати хлопців у роздягальні. Постараюсь зробити все від мене залежне, щоб допомогти патрнерам по команді. Триматиму кулаки і не тільки", - сміється Разван.

На "Камп Ноу" "гірники" змогли забити тільки один гол, натомість у свої ворота пропустили п'ять.

"Після першого матчу говорити про подальшу участь у турнірі важко. Але у домашньому матчі спробуємо грюкнути дверима, залишити Лігу чемпіонів у хорошому настрої".

Після поразки від "Барселони", "Шахтар" зазнав першої поразки на "Донбас Арені". Кривдником "гірників" удруге в сезоні виступила столична "Оболонь".

"Зараз треба зробити все можливе, що у "Шахтаря" не наступила чорна смуга. Те що відбулося у матчах з "Барселоною" та "Оболонню" спробуємо більше не повторювати".

Нову переможну серію можна розпочати вже сьогодні. Але для цього потрібно обіграти "Барселону". Матч розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція на ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" спробує грюкнути дверима у матчі з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути