Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 12:38

"Шахтар" ледь не замело снігом та градом перед "Барселоною"
5

Фото: Ірина Козюпа / Gazeta.ua

Перед боєм з "Барселоною" донецький "Шахтар" пройшов підготовку в умовах дощу, снігу і граду. Незадовго до відкритого тренування "гірників" світило сонце, але не встигли футболісти закінчити теоретичне заняття, як на базі "Кірша" погода стала діаметрально протилежною. Спочатку почав накрапати дрібний дощ, потім падав сніг. Довершив погодну картину дня град.

"Ніколи не бачив нічого подібного, - не приховує свого подиву представник УЄФА. - Я грек, але живу у Швейцарії. Зараз там +25 градусів тепла, а у вас падає град."

Грек фотографує засніжене поле на мобільний.

"Відіслав усім друзям. Це щось неймовірне. Боюсь, щоб град не зробив дирок у моїй парасолі", - жартує представник УЄФА.

Схожа реакція в іспанських та корейських журналістів. Українці жартують, що можна ліпити сніговика або пограти у сніжки.

Першим на засніжене поле виходить автор єдиного м'яча "Шахтаря" у першому матчі на "Камп Ноу" Ярослав Ракицький. Захисник несе зв'язку м'ячів, викидає їх на поле.

"Погода? Нормальна. І поле хороше. У молоді роки і не на такому довелося грати", - заспокоїв журналістів Ярослав. Ті вже думали, що тренування скасують.

Слідом вийшов Мірча Луческу. Журналісти жартують, що це і всі учасники сьогоднішнього тренування.

Але на поле №1 потягнулися інші гравці команди. Останнім на поле прийшов капітан "Шахтаря" Даріо Срна. По дорозі потис руку президенту клубу Рінату Ахметову.

"Дуже хочу зіграти з "Барселоною", подивимося, що буде завтра", - каже Срна. Він травмувався у матчі з "Оболонню".

Даріо, до якого приєднався Тарас Степаненко, займалися окремо від решти.

Поки команда намотувала кола, до журналістів прийшов Рінат Ахметов. Президенту "гірників" довелося дати три інтерв'ю. Спочатку Рінат Леонідович спілкувався з українськими медіа, потім з іспанськими, а наприкінці поговорив з журналістами з Південної Кореї.

"Мені приємно, що "Шахтар" люблять у вашій країні. Ви зараз одягнені у кольори нашого клубу", - зробив комплімент корейському репортеру Ахметов, натякаючи на куртку помаранчевого кольору.

"Дякую, я одягнув її спеціально для вас. Сподіваємось, ваша команда переможе", - побажав успіху у матчі з "Барсою" корейський гість.

Після 15-ти регламентних хвилин журналістів попросили дати команді спокій. Мабуть, найбільше радів грек з УЄФА.

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" - "Барселона" пройде сьогодні на "Добнас Арені" о 21:45. Пряма трансляція на каналі ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" ледь не замело снігом та градом перед "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути