вівторок, 26 вересня 2017 02:44

"Шахтар" потренувався на стадіоні "Манчестер Сіті"
20

“Шахтар” провів тренування на стадіоні “Манчестер Сіті”
Фото: Ірина Козюпа
“Шахтар” провів тренування на стадіоні “Манчестер Сіті”
“Шахтар” провів тренування на стадіоні “Манчестер Сіті”
“Шахтар” провів тренування на стадіоні “Манчестер Сіті”
“Шахтар” провів тренування на стадіоні “Манчестер Сіті”

Донецький "Шахтар" провів тренування на стадіоні "Манчестер Сіті" напередодні матчу Ліги чемпіонів проти "городян". Перші 15 хвилин сесії були відкриті для журналістів.

Тренування тривало трохи більше години і складалося з розминки, гри у квадрати і відпрацювання тактичних елементів. У занятті прийняли участь всі 20 футболістів, які прилетіли в Манчестер.

"Хосеп Гвардіола говорив про матч з "Шахтарем" з великою повагою. Він сказав, що грав проти "гірників" 6 разів і кожного разу це було непросто. Іспанець зізнався, що головне завдання - донести це до своїх гравців, щоб уникнути недооцінки з їх боку", - розповідає кореспондент офіційного сайту УЄФА Харт Сімон після тренування "Шахтаря".

Фінал цьогорічної Ліги чемпіонів пройде у Києві на НСК "Олімпійський".

"Чи зможе "Манчестер Сіті" виграти Лігу чемпіонів? Всі задаються цим питанням. Але поки рано про це говорити. Так, зараз команда у хорошій формі, але є питання до захисту. Особливо це стосується центральних оборонців "Сіті".

Не виключено, що завтра Гвардіола дасть відпочити кільком гравцям основного складу. Думаю, Агуеро розпочне матч на лаві запасних. Натомість можуть зіграти Габріель Жезус і Бернарду Сілва, які отримують не так багато ігрового часу в матчах АПЛ.

"Сіті" має всі шанси стати чемпіоном Англії. Хоча доведеться позмагатися з більш прагматичним "Манчестер Юнайтед". Зараз обидві команди лідирують в АПЛ. Вся різниця між ними в тому, що якщо в "Юнайтед" трапиться поганий день, вони знайдуть спосіб вирвати очки. А "Сіті" на це не здатен", - вважає Сімон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми хочемо показати, що в Україні є футбол" - наставник "Шахтаря" про матч з "Манчестер Сіті"

Матч "Манчестер Сіті" - "Шахтар" в рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів відбудеться 26 вересня о 21:45. Текстовий онлайн — Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" потренувався на стадіоні "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути