Ексклюзиви
неділя, 21 жовтня 2012 17:30

"Шахтар" і "Челсі" розсудить демократичний арбітр

"Шахтар" і "Челсі" розсудить демократичний арбітр
Дамір Скоміна працює організатором туристичного бізнесу ФОТО: shakhtar.com

Матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і "Челсі", який відбудеться в Донецьку у вівторок, 23 жовтня, обслуговуватиме бригада суддів із Словенії.

Головним арбітром зустрічі призначений Дамір Скоміна. Асистувати на лініях йому будуть Матей Жуніч і Боян Ул, четвертим рефері виступить Прімож Архар, а роль додаткових помічників арбітра будуть виконувати Роберто Поніс і Драгослав Періч.

Скоміна дебютував на міжнародній арені 30 квітня 2003 року. Він судив матч між збірними Угорщини та Люксембургу. Крім словенської мови володіє англійською та італійською.

Дамір Скоміна - один з найдемократичніших арбітрів Європи. Суддя не приховує особистих даних, не прагне втекти від журналістів. Зазвичай, судді рідко публікують у пресі дані про місце проживання. Скоміна і тут виділяється вільним стилем поведінки.

Одного разу суддя залишив після гри свою форму зі значком ФІФА в одному з фешенебельних албанських готелів. Повернувшись додому, Дамір через пресу попросив готельних співробітників повернути йому комплект суддівської форми на домашню адресу. В якості адреси Скоміна вказав свою вулицю і номер свого ж будинку.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Челсі" розсудить демократичний арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути