субота, 20 жовтня 2012 11:21

Луческу відправив Кобіна в дубль після матчу з "Іллічівцем"

Луческу відправив Кобіна в дубль після матчу з "Іллічівцем"
"Швидше за все, Кобін не нашого рівня, йому потрібно шукати іншу команду" - Луческу ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу залишився незадоволений діями Василя Кобіна у матчі з "Іллічівцем", в результаті повідомивши про наміри перевести футболіста в дублюючий склад "гірників". Нагадаємо, фахівець замінив Кобіна в перерві, а в другому таймі "Шахтар" переломив хід зустрічі і виграв у маріупольців з рахунком 2:1.

"Я чекав більшого від Кобіна. Швидше за все, він не нашого рівня, йому потрібно шукати іншу команду. Є футболісти, які виступають на міжнародній арені, а є ті, які грають тільки в чемпіонаті. Є гравці, які дуже гарні в тренувальному процесі, а коли випускаєш на матч - їх зовсім не видно. Таким прикладом, припустимо, є Чижов. Скільки разів я попереджав, що він буде грати, і він завжди отримував травму. Можливо, він не був футболістом нашого рівня. Зараз же він грає постійно , і немає жодних проблем - діє досить впевнено.

Футболістові нелегко грати в команді, яка зобов'язана перемагати в кожному матчі. І тут проблема не тільки у фізичних якостях. Бути на рівні, коли на тебе тиснуть, - це найголовніше", - наводить думку фахівця прес-служба донецького клубу.

"Висновки по сьогоднішній грі: Кобін з завтрашнього дня буде тренуватися з "дублем". Я перед самим матчем просив його зіграти саме захисника, а не нападника. На жаль, він мене не зрозумів, і з його зони суперник міг забити не один, а кілька м'ячів", - сказав Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу відправив Кобіна в дубль після матчу з "Іллічівцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути