пʼятниця, 02 жовтня 2009 19:05

Руслан Гончаров керуватиме першою в Україні Академією фігурного катання

Руслан Гончаров керуватиме першою в Україні Академією фігурного катання

1 жовтня 2009 року в місті Бровари (Київська обл.) на катку світового рівня "Льодова Арена" в комплексі "Термінал" відбулося відкриття першої в Україні Академії фігурного катання.

Очолить роботу заслужений майстер спорту, призер чемпіонатів Європи і світу, володар бронзової медалі Олімпійських ігор в Турині 2006 року Руслан Гончаров. Після завершення кар"єри Руслан Гончаров виступав в численних світових льодових шоу, тренував початкуючих фігуристів і всі ці роки мріяв про застосування своїх знань і досвіду на батьківщині.

Окрім Гончарова в Академії працюватимуть високопрофесійні вітчизняні тренери: майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу серед юніорів Євген Плюта (чоловіче одиночне катання), майстер спорту міжнародного класу, учасник чемпіонатів Європи і Олімпійських ігор Олександр Сосненко (танці на льоду), хореограф-постановник льодових шоу Тетяна Сосненко. Досвідчені спортсмени Тетяна і Олександр протягом останніх 15 років брали участь у всесвітньо відомих льодових шоу "Artonice", "Holidayonice", "Disnеyonice", "Hollywoodonice" і успішно проводили мастер-класи для фігуристів-початківців у країнах Європи, Америки і Азії.

Руслан Гончаров:

Я дуже радий, що нарешті в Україні з"явилася така можливість - працювати в прекрасних сучасних умовах. На катку "Льодова Арена" можна змагання Гран-прі проводити, там все оснащено на рівні! Виступаючи довгі роки за кордоном на змаганнях, потім в шоу, я мріяв про те, щоб і у нас в Україні з"явилася можливість кататися... І ось відбулося!

За матеріаоами UFSF, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Руслан Гончаров керуватиме першою в Україні Академією фігурного катання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути