понеділок, 29 червня 2009 12:00

Руні визвався на місце Роналду

Руні визвався на місце Роналду

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії з футболу Вейн Руні заявив, що його слід використовувати на позиції центрфорварда. Руні висловив надію, що у сезоні-2009/10 головний тренер "МЮ" сер Алекс Фергюсон ставитиме його саме на цю позицію.

За словами Руні, за умови, що він гратиме в центрі нападу, а не на фланзі, він зможе замінити португальця Кріштіану Роналду, який залишає "Манчестер Юнайтед". Руні сказав, що може забивати стільки ж, скільки забивав Роналду.

У сезоні-2008/09, зокрема в програному фіналі Ліги чемпіонів проти "Барселони", Фергюсон часто використовував Руні на краю півзахисту. У чемпіонаті Англії Руні провів 30 матчів і забив 12 голів.

Влітку 2009 року "МЮ" залишить не тільки Роналду, але і аргентинський нападаючий Карлос Тевес, який, як очікується, перейде в "Манчестер Сіті". Першим новачком команди Фергюсона стане півзахисник "Вігана" Луіс Антоніо Валенсія. Також "Манчестер Юнайтед" може придбати форварда французького "Ліона" Каріма Бензема.

За матеріалами Лента, The Times.

Зараз ви читаєте новину «Руні визвався на місце Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути