Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2007 08:55

Руні поставив бокс вище за футбол

Присутність на бою за звання чемпіона світу з боксу за участю англійця Рікки Хаттона справило на нападаючого "Манчестер Юнайтеда" Уейна Руні більше враження, ніж його власні матчі за національну збірну Англії. У цьому зізнався сам футболіст, повідомляє Лента.ru.

- Я жахливо хвилювався, навіть більше, ніж коли виходив на поле у футболці збірної Англії, - говорить Руні. – Я отримав велике задоволення від того, що був тут з Рікки, що ніс його чемпіонський пояс. Це велика честь для мене, адже ніколи раніше у мене не було подібного досвіду. Крім того, на мене велике враження справив Лас-Вегас, раніше я ніколи не був в цьому місті.

Руні спостерігав за поєдинком між Рікки Хаттоном і Хосе Луісом Кастільо з першого ряду, і більшу частину часу провів на ногах. Підтримати свого боксера-співвітчизника до Лас-Вегаса прилетіли одноклубники Руні Ріо Фердинанд, Уес Браун і Джон Оши, футболісти "Челси" Джо Коул і Шон Райт-філіпс, а також його рідний брат з "Саутгемптона" Бредлі Райт-Філіпс. 

Хаттон нокаутував Кастільо в четвертому раунді могутнім лівим крюком в область печінки і завоював титул чемпіона світу за версією IBO.

Зараз ви читаєте новину «Руні поставив бокс вище за футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути